Welkom bij Winter Village

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Winter village is een uniek buitenevenement in de Randstad dat inmiddels breed bekend staat om haar sfeervolle ijsbanen, intense gezelligheid, veelzijdige sportieve activiteiten en uitstekende horecavoorzieningen. Geen van onze ijsbanen is overdekt; schaatsen hoort wat ons betreft nou eenmaal in de buitenlucht plaats te vinden. Winter Village biedt bezoekers de mogelijkheid om elkaar op een unieke plek te ontmoeten, in mooie en bovenal gezellige winterse sferen. Het gevoel van saamhorigheid staat centraal. Winter Village is dé plek waar jong en oud elkaar ontmoet.
 
Natuurijs of niet, op de buiten ijsbanen van Winter Village is iedere schaatser altijd van harte welkom.

INFORMATIE OVER WINTER VILLAGE

Edities 2017/2018

Winter Village pakt het dit jaar nog groter aan

Naast onze reguliere steden: Amstelveen, Baarn en Laren zijn we dit jaar op 2 nieuwe locaties te vinden, nl.: Almere en Hoofddorp. Bekijk al onze edities en markeer de data alvast in je agenda!

EDITIES 2017/2018

Partners & Sponsors

Uw bedrijf op een zeer positieve manier onder de aandacht brengen bij een brede doelgroep?

Om de bouw en exploitatie van onze ijsbanen te optimaliseren proberen wij zowel landelijke-, als lokale partner- en sponsorships aan te gaan. Partners van Winter Village hechten er net als wij waarde aan om hun sociale betrokkenheid en maatschappelijk bewustzijn te tonen. Bovendien ondersteunen zij ons leuke initiatief, om naast gezelligheid en saamhorigheid jong en oud aan het sporten en bewegen te krijgen én te houden. Wilt u ook uw merk of bedrijf op een leuke manier onder de aandacht brengen?

PARTNERS & SPONSORS

Winter Village Kanjers

Gezellige en enthousiaste vrijwilligers gezocht

Het runnen van een ijsbaan is geen sinecure. Alleen kunnen wij het niet. Gedurende de gehele openingsduur van alle Winter Village edities werken wij nauw samen met gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Mensen met verschillende interesses en kwaliteiten, die er samen met ons een onvergetelijke en succesvolle winter van willen maken. Lijkt het je leuk om in de rol van vrijwilliger je bijdrage te leveren aan Winter Village? Bekijk de verschillende functies per locatie en meld je aan!

INFORMATIE VOOR VRIJWILLIGERS

Vacatures Winter Village Restaurant

Wij zijn op zoek naar echte horecatijgers

Zoals ieder jaar zijn we weer hard op zoek naar enthousiaste en flexibele horecamedewerkers in het Winter Village restaurant en buiten bar. We zijn per locatie op zoek naar afwassers, koks, restaurant- en barmedewerkers. Ben jij een echte horecatijger of ken jij iemand die graag ons team wilt komen versterken en heb je zin in een gezellige winterperiode? Bekijk onze vacatures en reageer!

BEKIJK DE VACATURES