De Activiteiten van Winter Village Stadshart Amstelveen


Opening Winter Village Stadshart Amstelveen

Zaterdag 2 december vanaf 13.00

Het is die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: Winter Village Amstelveen is weer terug! Eindelijk mogen we het ijs betreden, warme chocolademelk drinken en genieten van overheerlijke snert in een betoverende winterse sfeer.
De opening van dit geweldige evenement wordt gemarkeerd door een spectaculaire demonstratie die laat zien hoe leuk en spannend schaatsen kan zijn! Ben je nieuwsgierig naar de indrukwekkende trucjes die ze kunnen laten zien? Kom dan zeker langs en beleef het met ons mee!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS


Pieten op het ijs

Zondag 3 december  van 14.00 – 16.00 uur

Lieve kinderen! Goed nieuws! De pieten zijn onderweg naar Winter Village Stadshart Amstelveen voor een gezellige Meet & Greet. Dit betekent dat jullie de kans krijgen om deze leuke pieten te ontmoeten, met hen te praten, en zelfs samen op de foto te gaan.

Stel je voor: je kunt lachen en praten met de pieten, en natuurlijk mogen jullie je vragen aan hen stellen. Of je nu wilt weten hoe hoog piet kan springen, wat zijn favoriete snoepgoed is of gewoon even gedag wilt zeggen, deze Meet & Greet is de perfecte gelegenheid.

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS


Peuterschaatsen

Elke woensdag van 09:00 – 11:00 uur  

Winter Village Amstelveen is voor jong en oud, dat betekent ook voor de allerkleinste! Op woensdagochtend kunnen de kleintjes in alle rust komen schaatsen. Geen gevaar dat ze omver worden geschaatst door oudere, meer ervaren schaatsers en meer dan genoeg pinguïns beschikbaar.

Voor € 9,50 mag jouw kindje schaatsen, waarbij een begeleider gratis mee het ijs op mag. Deze begeleider mag bij het peuterschaatsen zelfs met schoenen het ijs op!

Je hoeft je niet van tevoren op te geven, maar kunt gewoon ter plekke een kaartje kopen. Zien wij jullie daar?

*met uitzondering van de kerstvakantie


Discoschaatsen op woensdagmiddag

Elke woensdag van 14.00 t/m 18.00 uur

Ben je klaar om de schaatsbaan om te toveren in een dansvloer? Op woensdagmiddag nodigt Winter Village Amstelveen je uit om gezellig te komen schaatsen met een extra dosis plezier. We toveren de ijsbaan om met discolichten en swingende muziek, en dat is nog niet alles!

Of je nu wilt dansen op je favoriete muziek of liever rondjes schaatst op de maat van de beats, het wordt gegarandeerd een feestje op het ijs.

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS

 


Hollandse VrijMiBo

Donderdag 14 december en donderdag 4 januari vanaf 17.00 uur

Maak je klaar voor een oer-Hollandse borrel! We halen de gezelligheid van een bruin café naar de locatie en zorgen voor een typisch Nederlandse sfeer. Of je nu geniet van de hapjes, de drankjes, of gewoon de goede oude Nederlandse gezelligheid, deze Hollandse borrel wordt een avond om van te genieten.

Dus trek je klompen aan (of niet) en kom langs voor een Hollandse borrel die je smaakpapillen en je hart zal verwarmen. Tot dan!


Meet&Greet met Paw Patrol

Zondag 10 december 2023 van 14.00 – 16.00 uur

Ben je klaar voor een onvergetelijke ontmoeting met de dappere helden van de Paw Patrol? Kom naar onze Meet & Greet en maak kennis met jouw favoriete karakters van het populaire kinderprogramma. Je krijgt de kans om met Marshall en Chase op de foto te gaan, knuffels uit te delen en misschien zelfs een pup five te krijgen! Deze heldhaftige pups staan te trappelen om jou te ontmoeten en samen avonturen te beleven. Mis deze kans niet om de echte Paw Patrol helden te ontmoeten!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenemententerrein: GRATIS


Tap Take Over – De Naeckte Brouwers

Vrijdag 8 december vanaf 17.00 uur

Bierliefhebbers, opgelet!
Bij Winter Village Stadshart Amstelveen organiseren we een Tapavond die je smaakpapillen zal verrassen. Deze avond staat in het teken van Naeckte Brouwers, een brouwerij met een uniek verhaal en een passie voor bier met karakter.

De bieren worden omschreven klassiek met een eigentijdse twist, subtiel, authentiek, gastronomisch en puur. De gebrouwen bieren werden goed ontvangen en beloond met vele prijzen, waaronder de Dutch Beer Challenge, de grootste en meest professionele bierkeuring van Nederland.

Bij Winter Village Stadshart Amstelveen nodigen we je uit om dit prachtige bieravontuur te ervaren. Kom en ontdek de rijke smaken van Naeckte Brouwers en Pontus Brewing tijdens onze Tapavond. Proef en deel je favorieten met vrienden en medeliefhebbers.


Eisstockschiessen competitie

Zaterdag 16 december van 19.00 – 21.30 uur

Bij Winter Village Stadshart Amstelveen organiseren wij op zaterdag 16 december een ware curling competitie waar maximaal 10 teams aan mee kunnen doen. Wil jij ook meedoen aan de Eisstockschiessen competitie? Verzamel dan een groep vrienden, familieleden of collega’s en schrijf je in op de data die nog beschikbaar zijn!

Na inschrijving ontvangt de contactpersoon van het team een factuur vanuit Winter Village Nederland. Afmelden kan, maar minimaal 72 uur van te voren. Hierna ben je je aanbetaling kwijt.

-> Wij vragen een volledige betaling van €40 per team per avond in verband met de grote belangstelling en aanvragen! Deze wordt vooraf per mail verstuurd aan de contactpersoon van het team. Zonder betaling is je inschrijving niet definitief.

Prijs: 40,- euro per team per avond, inschrijven kan via info@wintervillageamstelveen.nl

 


Ballonnen Magie

Zondag 17 december vanaf 14.00

Onze Ballonnen Kerstelf komt rechtstreeks uit de Noordpool om jouw kerstfeest nog magischer te maken. De kerstelf draagt een fonkelende kerstelfoutfit en een vrolijke kerstmuts.

Deze betoverende elf is een meester in het maken van prachtige balloncreaties. De kerstelf tovert ballonnen om in geweldige figuren en grappige dieren. En het beste van alles, zij deelt graag uit aan jou en je vrienden!

Dus, trek je mooiste kersttrui aan en kom langs!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenemententerrein: GRATIS


Skate & Date

Donderdag 21 december vanaf 17.00

Op zoek naar liefde tijdens de feestdagen? Of wil je gewoon de warmte van romantiek ervaren terwijl je over het ijs glijdt? Dan is deze avond voor jou/jullie!

Tijdens deze betoverende avond op de schaatsbaan nodigen we singles en geliefden uit om te genieten van een romantische sfeer en gezelschap. Trek je schaatsen aan en laat je hart verwarmen terwijl je de ijzige paden bewandelt.

Wie weet, misschien vind je wel die speciale persoon om de feestdagen mee te delen. Het is een avond om te koesteren, ongeacht of je al in een relatie bent of gewoon wilt genieten van de magie van de liefde tijdens de feestdagen.


Meet&Greet: De IJsprinsessen van Winter Village

Donderdag 4 januari 2024 van 14.00 – 16.00 uur

Op een koude winterdag, komen de ijsprinsessen naar Winter Village Amstelveen om de kinderen te verrassen met hun magische kunsten. Ze zullen schaatsen op het ijs, sneeuwvlokken maken met hun handen, en liedjes zingen uit hun bekende verhalen. De kinderen kunnen ook met de prinsessen op de foto gaan, een knuffel geven, of een vraag stellen. Het wordt een gezellige en sprookjesachtige middag voor iedereen die van ijs en sneeuw houdt!

Dus, trek je mooiste outfit aan, kom langs om de ijsprinsessen te ontmoeten!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenemententerrein: GRATIS


Afsluiting Winter Village Stadshart Amstelveen

Zondag 7 januari vanaf 14.00 uur

Winter Village Stadshart Amstelveen opent vandaag voor de allerlaatste dag zijn deuren! Dit is je laatste kans om die schaatsen te laten glinsteren op het ijs of om nog een keer die heerlijke, warme chocomelk te proeven op ons sfeervolle buitenterras. We hopen jou vandaag te mogen verwelkomen voor een dag vol plezier en gezelligheid!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenemententerrein: GRATIS