Partners van Winter Village Stadshart Amstelveen

Partners van Winter Village Stadshart Amstelveen hechten er net als wij waarde aan om hun sociale betrokkenheid en maatschappelijke bewustzijn te tonen. Bovendien ondersteunen zij ons leuke initiatief, om naast gezelligheid en saamhorigheid van jong en oud, mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.

U zult begrijpen dat de opbouw en het beheer van onze ijsfaciliteiten een grote investering vergt. Om de lange traditie van onze sfeervolle ijsbaan te kunnen voortzetten, hebben wij uw morele- en financiële steun hard nodig. Zonder de hulp van partners is het bestaan van onze ijsbaan in de toekomst ondenkbaar. Helpt u mee om de ijsbaan en daarmee Winter Village Stadshart Amstelveen een zekere toekomst te bieden? Wij hopen van harte op uw medewerking te kunnen rekenen.

Wilt u partner van Winter Village Amstelveen worden?

Winter Village Stadshart Amstelveen biedt de ideale gelegenheid om uw bedrijf op een zeer positieve en onderscheidende manier onder de aandacht te brengen van een brede regionale doelgroep. Helpt u mee om de ijsbaan en daarmee Winter Village Stadshart Amstelveen een zekere toekomst te bieden? Wij hopen van harte op uw medewerking te kunnen rekenen.

DOWNLOAD BROCHURE >

Mocht u andere wensen en ideeën hebben? Wij gaan graag in samenspraak met u op zoek naar de meest optimale manier om uw en onze kernwaarden met elkaar te versmelten. Neem contact op, zodat we er samen een winters sprookje van kunnen maken.


De partners  van Winter Village Stadshart Amstelveen